marți, 22 februarie 2011

Fluturi si flori...viata in culori!

Fluturii sunt un alter-ego si o fascinatie personala...Ei inseamna pentru mine libertate, forta, zbor, viata ne-intinsa dar intensa, lipsa de regrete, eleganta si frumusete absoluta.
Iar prima mea colectie nu putea avea un laitmotiv mai nimerit... Acestia sunt primele maimutze-fluturi:))) care au vazut lumina in aceasta familie pe care am numit-o "Prinselea pe fluturi".
In ordinea numerelor de pe tricou, avem:
Fluturi indragostiti cu trandafiri din purpura si vise cu iubiri eterne...

Fluture imprimavarat pe Champs-Élysées, valsand printre cape si spade....


 
Fluturi iscati din genune, cand viata este roz iar diminetile prevestesc zile perfecte...

Fluturi - generatia in blugi:)
 
Comanda speciala cu alte maimutze decat ale mele... O doamna draga ce mi-a sustinut mereu elanul creator a avut o rugaminte mai speciala, in sensul ca avea voia un set rosu mai deosebit, din cateva margele din piatra, altele din coral si imaginatia mea:). Am mai adaugat la toate cele un trandafir din piele si un alt sistem de prindere si a iesit cam asa:

Fluturi coborati din amurg ingemanat cu glia...

Fluture adormit in camp de frezii matasoase si oranjada cu branduse...

Fluturi nascuti din aspiratia geometriei la poezie...Si dumnealor au plecat la o pesoana nemaipomenita, cu un zambet absolut minunat, pe care am avut onoarea sa o cunosc si sa ma bucur alaturi de ea de aceste minunatii.
 Fluturi plutind dinspre viata si moarte, "Dincolo de Bine si de Rau":)
Fluturi iviti din sarutul marii cu vazduhul... Acestia sunt rezervati pentru un suflet aproape pereche! Sper sa vina curand ziua in care vor pasi impreuna catre un destin luminos si plin de frumusete si veselie!

Anna - ingramadita de multe proiecte, comenzi si deturnari de viata, insa cu gandul doar la noi inventii si vise aidoma:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu